دلدادگان؛ بازنویسی اومبرتو اکو از اثرِ آلساندرو مانزونی
کتاب «دلدادگان» نوشته اومبر تواکو با ترجمه غلامرضا امامی و تصویرگری مارکو لورنزتی منتشر شده است. این کتاب در ۱۰۰ صفحه با شمارگان هزار نسخه و قیمت ۴۹هزار تومان توسط نشر پرتقال به چاپ رسیده است.
در نوشته پشت جلد کتاب «دلدادگان» میخوانیم:
کتابی که در دست دارید نسخه بازنویسیشده اثر معروف آلساندرو مانزونی، شاعر معروف ایتالیایی (۱۷۸۵-۱۸۷۳) است. او نوشتن داستان «دلدادگان» را در سال ۱۸۲۱ شروع کرد؛ یعنی دویست سال پیش! و بیست سال از عمرش را برای نوشتن این قصه گذاشت.
«دلدادگان» اولین داستان بلند مهم ایتالیاست و تاثیر شگرفی بر نویسندگان بعد از خودش داشت. این داستان بر پایه زندگی مستند دو «دلداده» در سالهای طاعونی است.
اومبرتو اکو (۱۹۳۲-۲۰۱۶)، فیلسوف و رماننویس ایتالیایی این داستان قدیمی را به شیوهای نو روایت کرده است.
«دلدادگان» قصه عشق دو دلداده است که تصمیم به ازدواج گرفتهاند اما حاکم زورگو و خشن آن روزگار مانع پیوند آنها میشود. سرانجام زندگی این دو گذشتن از غمها و سختیها و پایانی خوش است.
منبع: ایسنا
دلدادگان؛ بازنویسی اومبرتو اکو از اثرِ آلساندرو مانزونی
اومبرتو اکو (۲۰۱۶-۱۹۳۲) فیلسوف و رماننویس ایتالیایی این داستان قدیمی را به شیوهای نو روایت کرده است.
کتاب «دلدادگان» در ۱۰ فصل نوشته شده است و در بخشی از آن میخوانیم: «حتی فکر طاعون، آنقدر وحشتناک بود که تا مدتها هم مردم و هم حاکمان میگفتند اصلا چنین چیزی وجود ندارد. وقتی اولین جسدها را دیدند، گفتند مالاریا است. بعد نشانههای دیگری هم دیدند، ولی حاکم میلان فکرش مشغول جنگ بود و با بیماری و مرگومیر مردم کاری نداشت. سرانجام کسی برای اولین بار تاولهای بزرگ چرکین و آبی رنگی دید که زیر بغلش درآمده بود. آن وقت بود که مطمئن شدند طاعون آمده است. حاکمان وحشت کردند و به مردم گفتند در خیابانها جمع شوند و برای رفع بلای طاعون، دست به دعا بردارند. ولی به این فکر نکردند که هر چه بیشتر مردم جمع شوند، طاعون زودتر همه جا را فرا میگیرد».
من فکر میکنم هرگز نبوده قلب من اینگونه گرم و سرخ...
نگاهی به کتاب «خطابههای برندگان جایزۀ نوبل ادبیات» ترجمۀ رضا رضایی آیدا گلنسایی: بزرگترین شاعران…
شبیه به مجتبی مینوی! مرتضی هاشمیپور محمد دهقانی، نویسنده و منتقد ادبی را از پویندگان…
نگاهی به آثار نقاش بلژیکی: «جیمز انسور» «جیمز سیدنی ادوارد» که با نام «جیمز انسور»…
جملههایی به یادماندنی از نغمه ثمینی «لباس جایی است که فرهنگها برای حضور فیزیکی بدنها…
«صید ماهی بزرگ» نوشتۀ دیوید لینچ: روایت شیرجه به آبهایِ اعماق آیدا گلنسایی: در کتاب…