مصاحبه‌های مؤثر

ابراهیم گلستان: فیلم‌های فرهادی واقعاً فیلم است

ابراهیم گلستان: فیلم‌های فرهادی واقعاً فیلم است

کتاب از روزگار رفته: چهره به چهره با ابراهیم گلستان گفت‌وگوهایی است با شخصیت همیشه جنجالی مطبوعات ایران، ابراهیم گلستان که در آن به مسائل مختلف فرهنگی- هنری کشور و آثار گلستان اشاره شده است.

در بخشی از مقدمه این کتاب به نوشته فیاد می‌خوانیم :

«پس از مدتی مکاتبه و مکالمه تلفنی با ابراهیم گلستان، به قصد تهیه فیلمی از او، سرانجام موفق شدم در ماه سپتامبر 2012 با او در خانه‌اش در بولنیِ لندن، در محدوده پنج روزی که به من وقت داده بود، دیدار و گفت‌وگو کنم. بعد از بازگشت به لس‌آنجلس، متن این گفت‌وگو را به پیشنهاد او از هفت ساعت نوارهای ویدئو، پیاده کردم و آن را به قصد تصحیح و ویرایش برای گلستان فرستادم. سرانجام به این نتیجه رسیدم که چون نمی‌توان همه حرف‌های گلستان را در فیلم گنجاند، بهتر است آن را به صورت کتابی درآورم و بعد آن را ضمیمه فیلمی کنم که از او خواهم ساخت.»

در صفحه 64 این کتاب نظر ابراهیم گلستان درباره اصغر فرهادی را می‌خوانیم. او می‌گوید:

تو همین فیلم‌هایی که الان از ایران جایزه برده فیلم فرهادی واقعا فیلم است. واقعا درجه اول است. نه فقط این فیلمش (جدایی نادر از سیمین) فیلم‌های “چهارشنبه سوری” و “شهر زیبا” نیز به همین جور فوق‌العاده است.”

“از روزگار رفته: چهره به چهره با ابراهیم گلستان”‌ در 239 صفحه و با قیمت 18 هزار تومان در نشر ثالث منتشر شده است.

لازم به یادآوری است، ابراهیم گلستان در تاریخ مطبوعات ایران همیشه با اظهار نظرات تند درباره شخصیت‌های معاصر ادبی-هنری شناخته می‌شود؛ نویسنده و سینماگری صریح الحن که به حرف‌های گزنده معروف است. او در چهار مصاحبه با گلستان پرویز جاهد، با لحنی منتقدانه و صریح نظراتی چالش‌برانگیز را در مورد احمد شاملو، جلال آل احمد، ناصر تقوایی، پرویز ناتل خانلری و احسان طبری مطرح کرد.

منبع honaronline

ابراهیم گلستان: فیلم‌های فرهادی واقعاً فیلم است

مطالب بیشتر

  1. گفتگو با ابراهیم گلستان دربارۀ فروغ فرخزاد
  2. سخنان جالب شیوا ارسطویی دربارۀ براهنی، گلشیری، گلستان و احمد محمود
  3. ابراهیم گلستان: اعتقادی ندارم آثار دولت آبادی در جامعه اثر داشته است
  4. بخش‌هایی از چند نامۀ فروغ به گلستان
  5. کتاب نامه‌های ابراهیم گلستان به سیمین دانشور

 

مدیریت

فریادی شو تا باران وگرنه مُرداران... احمد شاملو

Recent Posts

انتشار سه شعر از آیدا گلنسایی در مجلۀ braided way امریکا

انتشار سه شعر از آیدا گلنسایی در مجلۀ braidedway امریکا لینک مطالعۀ اشعار: https://braidedway.org/lumina-trilogy/

2 روز ago

گوستاو فلوبر از نگاه ماریو بارگاس یوسا

گوستاو فلوبر از نگاه ماریو بارگاس یوسا ترجمۀ منوچهر یزدانی: قرن گذشته بود. روزی که…

3 روز ago

زندگی قلب مرا تکرار خواهد کرد…

زندگی قلب مرا تکرار خواهد کرد...

2 هفته ago

مراقبۀ عبور از آشفتگی و لمسِ آرامش

مراقبۀ فراخواندن نیروهای بیکران درون

2 هفته ago

رمان «مسئله‌ی اسپینوزا» اثر اروین یالوم: سه روایت متفاوت از «در خانه بودن»!

رمانِ مسئله‌ی اسپینوزا اثر اروین یالوم: سه روایت متفاوت از «در خانه بودن»! آیدا گلنسایی:…

3 هفته ago

نگاهی به کتاب طوطی فلوبر نوشتۀ جولین بارنز

 نگاهی به کتاب طوطی فلوبر نوشتۀ جولین بارنز این کتاب‌ها کفر آدم‌‌ها را در می‌آورند.…

4 هفته ago