حرفهایی تکان دهنده از زبان طنز!
دربارۀ طنز قهوۀ تلخ
قهوه تلخ ویدئو رسانه طنز تاریخی، به کارگردانی مهران مدیری و به تهیهکنندگی مجید آقاگلیان و حمید آقاگلیان، در لوح شبکه نمایش خانگی تمهید شد.
فیلمنامهنویسی این اثر، با همکاری امیر مهدی ژوله و خشایار الوند نوشته شد. این سریال ۳۵ بازیگر اصلی دارد که میتوان از مهران مدیری، سیامک انصاری، محمدرضا هدایتی، جواد عزتی، الیکا عبدالرزاقی، عارف لرستانی و رضا فیض نوروزی اشاره نمود.
مهران مدیری که سریالهای موفق، هم چون پاورچین، نقطه چین، شبهای برره، باغ مظفر و مرد هزار چهره را در کارنامهٔ خود جای داده؛ به گفته خود، در این مجموعه تاریخی بهترین آثار خود را به نمایش گذاشتهاست.
این سریال به صورت هفتگی از ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ توزیع شد و در یک مجموعه شامل سه سیدی که هر سی دی حاوی یک قسمت یا در قالب یک دیویدی منتشر میشد؛ و در ۳۴ مجموعه که شامل ۱۰۲ قسمت میباشد پخش شد و تنها دو مجموعه که حاوی شش قسمت پایانی این سریال میباشد به دلایل نامعلومی ساخته نشد. شروع پخش این سریال نیز با سه روز تأخیر از ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ آغاز شد.
همچنین این سریال در زمان پخش خود به عنوان موفقترین سریال رسانه خانگی و به عنوان پرفروشترین سریال رسانه خانگی لقب گرفت.
نیما زند کریمی که استاد تاریخ است با دختری آشنا میشود که در رابطه با دورهای تاریخی تحقیق میکرد که در هیج کتابی چاپ نشدهاست. نیما که عقیده داشت چنین دورهای وجود ندارد، برای اثبات حرف خود دختر جوان را همراهی میکند تا اینکه متوجه میشود حق با دختر جوان است و دورهای وجود دارد که تخت پادشاهی در تهران قرار داشته اما در هیچ کتابی از این دوره نقل نشدهاست. سپس نیما برای تحقیقات بیشتر وارد کاخی میشود و قهوه تلخی را مینوشد. نیما پس از خوردن قهوه از حال میرود و وقتی چشم باز میکند میبیند که در همان دورهای که هست که در رابطه با آن تحقیق میکند. وی ابتدا فکر میکرد که همه چیز یک خواب است اما پس از مدتی که با این قضیه کنار میآید تصمیم میگیرد که با توجه به دانستههای تاریخی خود به درباریان کمک کند اما با افرادی در دربار روبرو میشود که نادان هستند که این مسئله باعث به وجود آمدن ماجراهای طنز و خنده دار میشود.
(منبع: fa.wikipedia)
مطالب مرتبط
«دیروز خیلی دیره» نوشتۀ شهلا حائری: شفای نهفته در بازیابی خاطرات آیدا گلنسایی: «دیروز خیلی…
گفتوگو با فروغ، شاملو، سهراب، اخوانثالث و... گفتوگو با فروغ، شاملو، سهراب، اخوانثالث و... گفتوگوی…
«نکاتی دربارۀ معناداری شعر»، دکتر تقی پورنامداریان
«بیتو به سر نمیشود»، مولوی با صدای فریدون فرحاندوز (بیشتر…)